Požega: +385.(0)34.410.063
Dobro došli. Možete se prijaviti ili izraditi račun
Croatian English German Russian

 

Poštovani, povodom dana zaljubljenih, Valentinova, pojedini buketi i aranžmani mogu odstupati od navedenih cijena zbog cijene crvenih ruža.

 

Dostava

Sve Vaše narudžbe dostavljamo Vašim najmilijima na području grada Požege i okolice.

Primamo narudžbe neposredno u našim prostorijama i telefonom ili pismeno putem e-mail-a direktno napisanog ili poslanog preko on-line formulara. Naručitelj treba ostaviti sve potrebne podatke primatelja kao i biti dostupan telefonski u vrijeme naznačeno za dostavu u slučaju mogućih poteškoća prilikom dostave.

Ukoliko želite možemo Vas obavijestiti o izvršenoj dostavi sms-om, e-mailom ili telefonom. Dostava se smatra izvršenom kada primatelj potpiše dostavnicu.

Za dostave u bolnice, hotele, urede i razne institucije biti će potrebni dodatni podaci kao što su: točan naziv institucije, adresa, telefon, broj sobe, kat itd.

Dostava na takva mjesta se smatra izvršenom i kada se naručeni aranžman preda osobi zaduženoj za prijem ovakvih pošiljki.

Uložit ćemo sve napore kako bi izvršili dostavu, no u niže navedenim situacijama ista se smatra izvršenom i ukoliko se ne izvrši:

- ako osoba kojoj se cvijeće šalje odbija primiti cvjetni aranžman

- ako adresa i podaci o primatelju nisu točni

- ako primatelj nije na navedenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu a eventualno prisutne osobe  (sustanari, susjedi, kolege, obitelj) odbijaju primiti cvijeće.

 

Cijena dostave:

30 kn gradsko područje

50 kn prigradsko područje

Dalje relacije – po dogovoru

 

Zbog sezonskih karakteristika i prirode biljnog materijala ne možemo u potpunosti garantirati da će izgled proizvoda biti u svim detaljima istovjetan onome s pripadajuće slike. Uvijek ćemo težiti da ugrađeni elementi budu istovjetni sa fotografijom naručenog aranžmana, ali u interesu naručitelja zadržavamo pravo zamjene jedne ili više komponenti u proizvodu, ali uvijek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu.

       

 Europska unija

Zajedno do fondova EU

Izrada internetske stranice sufinancirana kroz projekt „Informatizacija poslovanja 
uvođenjem suvremenih programskih rješenja“ sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj materijala isključiva je odgovornost obrta Valis flora.

Prijavite se za Newsletter

Prijava ili izradi račun

fb iconPrijavi se s Facebook