Požega: +385.(0)34.410.063
Dobro došli. Možete se prijaviti ili izraditi račun
Croatian English German Russian

 

Poštovani, povodom dana zaljubljenih, Valentinova, pojedini buketi i aranžmani mogu odstupati od navedenih cijena zbog cijene crvenih ruža.

 

Boja cvijeća

Simbolizam u boji cvijeća je duboko ukorijenjen u tradiciju. Svaka boja cvijeća ima duboko značenje i divnu priču koja datira tisućama godina unazad. Boja koju odaberete za svoj buket može jednako biti važna kao i vrsta cvijeća.

  PLAVA-  Nježno plava  u tonovima hortenzije ili naglašeno plava može umanjiti vaš osjećaj zabrinutosti i preopterećenosti  predstavljajući mir , otvorenost i iskrenost. Svježi aranžmani upotpunjeni plavim cvjetovima pružaj mirnoću i kontraefekt anksioznosti.
  RUŽIČASTA- Kad pomislite na ružičastu boju , mislite na gracioznost, nježnost i sreću. Bez obzira na izgled cvijeta , ružičasti cvjetovi ujedinjuju mladost,nevinost i užitak.
  LJUBIČASTA- Sa svojim porijeklom koje se usko veže za kraljevstvo i ceremonije, ljubičasti cvjetovi predstavljaju ponos, dostojanstvo i uspjeh. Bez obzira dali su aranžirani sami ili sa drugim bojama cvijeća kao bi se napravio kontrast, aranžman ispunjen ljubičastim cvijećem predstavlja ostvarenje i divljenje.
  CRVENA- Postoji energija koja se veže za crvenu boju - energija koja ima mogućnost transformiranja i najobičnijeg cvijeta u predmet požude snage i strastvene ljubavi. Sa ljepotom, hrabrošću i žari koji su njezini simboli, nije iznenađujuće da buket ispunjen crvenim cvjetovima  ne poznaje granice.
  BIJELA- Često povezivana za nevinošću , poniznošću i poštovanjem, bijeli cvjetovi pobuđuju jednostavnu ljepotu. Bez obzira dali je njihov oblik luksuzan ili jednostavan, buket osvježen bijelim cvijećem potiče skromnost ali i eleganciju u isto vrijeme.
  ŽUTA- Boja koja automatski potiče na smiješak kada ugledate buket ispunjen cvijećem upravo ove boje ili jednostavne žute lončanice. Žuta potiče osjećaj sreće i lakoće. Kao simbol prijateljstva, buket sa žutim cvijećem šalje poruku novih početaka i radosti.
  NARANČASTA- nema ničeg stidljivog u narančastoj boji - poruka koju šalje je jasna i ponosna, simbolizira energiju, entuzijazam, toplinu. Kombinacija buketa sa ovom varijantom boje šalje poruku samopouzdanja, zadovoljstva i strasti za životom.
  ZELENA- Drugo ime za prirodu i savršeno se spaja sa bilo kojim drugim cvijetom - zelena boja predstavlja zdravlje, sreću i mladost. Bez obzira koju ulogu imali u buketu, zeleno cvijeće šalje poruku optimizma i obnove.
  BOJA LAVANDE- Dok je ljubičasta boja kraljevska, a ružičasta boja mladosti, boja lavande je simbol ženstvenosti i zrelosti. Predstavlja ženstvenost i eleganciju, a lavanda ima posebno mjesto u svijetu prirode - ujedno se smatra jednim od najosjetljivijih i najcjenjenijih cvjetova. Buket sa cvijećem boje lavande šalje poruku ženstvene ljepote.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 Europska unija

Zajedno do fondova EU

Izrada internetske stranice sufinancirana kroz projekt „Informatizacija poslovanja 
uvođenjem suvremenih programskih rješenja“ sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj materijala isključiva je odgovornost obrta Valis flora.

Prijavite se za Newsletter

Prijava ili izradi račun

fb iconPrijavi se s Facebook